TJENESTER

HVA GJØR VI

We make you smile

Du vil få en dedikert teamleder som tar imot alle henvendelsene.
Du slipper å forholde deg til flere mennesker. Som en del av tjenesten får du tilgang til vårt klient område hvor vi oppdaterer utførelsen av arbeidet. Du har full innsikt i alt vi gjør.


Tjenester

Go along with nature


Fleksibel vaktmestertjeneste

Vi utfører forebyggende og vedlikeholdsarbeider etter kundens ønsker. Vi har stor fleksibilitet og flere avtale-alternativer:

  • Fastpris
  • Timebasis
  • Sesong
  • Prosjekt

Arbeidet kan bestå i skifting av lyspærer, tilsyn av ventilasjon, innendørs renhold, maling, snøbrøyting og vindusvask. Vi har også verktøy og utstyr for å utføre uforutsette hendelser.


Hagearbeid

Mange huseiere ønsker en nydelig hage, men har ikke nok til til å utføre arbeidet som må gjøres. Med vår ekspertise opprettholder vi din hage. I vår tjeneste gjør vi regelmessig vedlikehold, periodisk landskapsarbeid, gressklipping samt kanting, beskjæring og skadedyrbekjempelse.


omsorgsarbeid

Alle mennesker trenger en eller annen form for omsorg gjennom ulike perioder i livet. Ved å gi respekt, verdi og en kjærlig oppmerksomhet igjennom utførelsen av vårt arbeid, kan pårørende være sikker på at deres kjære blir tatt godt være på.


IKKE UTSETT JOBBEN, SOV BEDRE OM NATTEN. GET IT DONE!